sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Projekti 10: pitsiverhoista hame/ skirt from old lace curtains

Ohjeet ja kuvat uudessa blogissa
Instructions in my new blog

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva, tätä voisi itsekin kokeilla :). Tosin lyhyet hameet ei mielestäni sovi mulle, mutta ehkä paperbag-vyötäröllä voisi toimia. .? Yhdistäisin hameeeseen harmaan teepparin, kuviolliset sukkikset ja converet: pysyisi kokoinaisuus tarpeeksi rentona :D.

  Pitsi on kyllä kaunis materiaali ja mullakin on mielessä pari ideaa siihen liittyen. Tosin ei ihan kokonaisia vaatteita vaan lähinnä turnauksia. Josko joku ilta saisi tartuttua tuumasta toimeen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juuli! Itsekin tykkään tästä hameesta ja odotan jo kesää, että se vois olla enemmänkin päällä. Sitäpaitsi tää oli tosi helppo. Tiiätkö, mun piti oikein googlata mikä on paperbag-vyötärö :P Mutta joo, se vois näyttää tosi kivalta, kun oot niin hoikka ja linjakas. Mulle vyötäröttömälle ja rintavalle se ei sovi yhtään.. Kokeiltu on

   Joo ja kesällä ehdottomasti rennommalla linjalla itsekin. Tämä oli tämmönen sunnuntaiasu:) Laitaks sun blogiin kuvia, jos tuunailet? Ois kiva nähdä mitä meinaat pitsistä tehdä :)

   Poista
  2. Mä muistelin, että sulla oli täällä joskus joku paperbag-hameen ohjekin :)? Taisin muistaa väärin! Ja hassua, miten erilailla sitä itse mieltää itsensä, mä nimittäni ajattelen, että "tavalliset" hameet ei käy mulle, koska mulla ei ole juuri muotoja, pötkylä vaan ;). Tuolla paperbagilla saisi vähän muotoa vyötärölle, vai mitä tuumaat :)? En tosin tiedä sopiiko sekään mulle, tai osaisinko käyttää. Farkut/leggarit/maksihameet saattaa olla enemmän mun juttu. Tykkään kai verhoutua :D.

   Katsotaan, jos saan jotain aikaiseksi, niin laitan kyllä kuvia :).

   Poista
  3. Muistelisitko yhtä postausta, jossa mulla on paperbag vyötäröinen hame päällä? Siis silleen lantiolla, kun muuten se ei mulle oikein sovi :) Voi sua, et kyllä oo mikään pötkylä vaan. Mutta kuten sanottua, sulla paperbag näyttäisi varmasti hyvälle, koska sulla on siihen oikeanlaiset mittasuhteet. Ja voishan se olla muutenkin vähän baggy, vaikka onkin pitsihame? Tois jännää kontrastia, jos yhdistäisi ns. hienon kankaan ja rennomman mallin vaatteessa. Itse tykkään just sellaisista yllättävistä yhdistelmistä. Ja kierrätysmateriaalissa tosiaan ei ole niin suurta onnistumispakkoa, joten rennosti vaan vedät ilman kaavaa :) Jään odottamaan mielenkiinnolla sun aikaansaannoksia, pitsiä tai ei!

   Poista
 2. Vau, tosi hieno! Nyt sitten vaan pitsiverhoa jostain metsästämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amria, kyllä siitä kiva tuli minustakin :) Pitsiverhoja on ainakin täälläpäin kirpparit pullollaan eli ei jää materiaalista kiinni!

   Poista
 3. Perfect not just for the spring but especially in the summer! Love the lace!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, can't wait to wear it with my flip flops :) And yay, my first English comment <3

   Poista