lauantai 19. huhtikuuta 2014

Vaatevallankumous countdown ja blogille uusia tuulahduksia

Vaatevallankumous lähestyy, olethan jo fani facebookissa? Vaatevallankumoukseen, joka on siis 24.4. voit osallistua monella tavalla, mutta pue vaikka se vaate väärin päin ja postaa kuva someen. Lisää ideoita vaatevallankumouksen facessa. Hästägi on #insideout ja #fashionrevolution. 50 maassa se on, joten it will be epic :)Meidän pohjoisen immeisten iloksi, Oulussa Non Boutique ja KIKS ovat järkkäämässä päivän kunniaksi tapahtumaa, joka itseasiassa on jo menossa. Tässä lyhyt info ja linkki facebook-tapahtumaan:

"Non Boutiquessa vaatevallankumousta vietetään 17.- 24. huhtikuuta. Nonissa myydään yli 60 kotimaisen suunnittelijan reiluin periaattein valmistettuja tuotteita. Vaatevallankumousta edeltävällä viikolla sekä tuolloin 24.4. haluamme kertoa asiakkaillemme entistä avoimemmin myymiemme tuotteiden alkuperästä. Esittelemme noin 10 edustamaamme tuotemerkkiä kertomalla infotauluissa yrityksestä seuraavat tiedot: tuotemerkki, suunnittelija/ suunnittelupaikka, tuotteet, materiaalit, tuotanto sekä jälleenmyynti. Non Boutiquen ja KIKS Vaatevallankumous potkaistaan käyntiin torstaina 17.4. klo 19 Non Boutiquessa, jossa on myös KIKSin mallistojulkkarit."

Vielä en ole itse käynyt, mutta haluaisin mennä. Mulla se ei vaan aina ole pelkästä halusta kiinni.. Mutta raportoin, jos se järjestyy. Oon vähän pihalla vielä tästä ekologisen muodin skenestä, kun en ollut edes Non Boutiqueta ja KIKSiä aiemmin noteerannut. No oppia ikä kaikki. 

No mites mun oma vaatevallankumous. Viimeisellä kerralla piti jo ihan miettiä mitä teille vielä voisi esitellä. Ei minunkaan kaapissa sentään kaikki ole vanhaa tai ollut siellä vuosikausia. Mieleen tuli ensin esitellä teille mun uskollinen Haglöfsin kuoritakki, mutta ehkä se ei oo niin kauheen high fashionia :) Sanonpa vaan, että kannattaa kuitenkin panostaa niiden urheiluvaatteidenkin laatuun. Ko. takki on nimittäin ollut mulla jo yli 10 vuotta eikä siitä ikinä uskoisi. 

Esittelyssä tänään on toisenlainen päälysvaate eli joka vaatekaapin tukijalka, farkkutakki. Kyseinen vaatekappale on täällä vilahdellutkin jo pariin otteeseen. Tämä on siis minun vaatekaappini sulostuttaja:


Rehellisyyden nimissä on kerrottava, etten ole ihan varma mistä kyseisen takin olen löytänyt. Kirpputorilta se jokatapauksessa on, mutta vuodesta tai edes maasta mulla ei ole hajuakaan. Epäilen Englantia tai Ranskaa, jolloin oltaisi viime vuosituhannen puolella. No kauan se on mulla jokatapauksessa ollut.

Parasta takissa on kulutus ja ihana leikkaus hihoissa. Olen vannoutunut puhvihihafani ja voisin ottaa sellaiset vaikka jokaiseen paitaan ja takkiin. Minusta ne on ihanan tyttömäiset aina. Eikö vaan olekin kauniit? Ja kohta on taas farkkutakin aika, kunhan Oulusta taas sulais tämä ikirouta...


Postauksen toinen aihe on minusta paljon jännittävämpi. Mun blogille on nimittäin tulossa muutto!! Mua vähän jännittää, kun se muuttaa sellaiseen yhteisöön, missä on muitakin. Paikka on siis DIY Showroom ja availen sinne blogin ihan näinä päivinä. Näin DIY Showroom kuvaa itseään lyhyesti: "We are inspiration community for DIY people." No hei, sitähän mä haluan niin kovasti. Olla inspiraationa! Olen siis vähän liekeissä.

Minusta tulee sitten ihan virallisesti kaksikielinen bloggaaja, mikä on jännää. Ja ei, en tee tätä rahan takia, vaikka en pitäisi sitäkään huonona motiivina. Vaikka mulle ei tästä taloudellista etua olekaan, olen niin innoissani mahdollisuudesta päästä osaksi yhteisöä, joka jakaa mun kanssa samaa arvomaailmaa ja on yhtä höperönä käsillä tekemiseen. Ja lisäksi toivon mukaan tavoitan myös uusia lukijoita, jotka ei mua löytäisi.

Lyhyesti siis, bloggaan edelleen samoista asioista just teille, mutta eri paikassa. Blogi saa myös uuden nimen, mutta sen paljastan seuraavalla kerralla.

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava juttu, onnea :)!

    Ja tosi kaunis tuo farkkutakki!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Juuli, mielenkiintoista kyllä päästä mukaan tuonne DIY Showroomiin 😊

    ja farkkutakki on mahtava. Täällä pohjoisessa sen käyttöaika on vaan turhan lyhyt. Ehkä sitä vois käyttää talvella sisävaatteena?

    VastaaPoista