torstai 3. huhtikuuta 2014

Anteeksi mun huono some

Oon viimeisen viikon ajan koittanut oppia uusia taitoja sosiaalisen median parissa ja hankkinut itselleni Twitter- ja Instagram-tilit. Molemmista medioista minut löytää nimellä sinikkaka. Lisäsin linkit myös tuohon yläreunan navigaatioon, jos haluatte (huvittuneena) seurata ikäihmisen haparointia hästägien virrassa. Oon meinaan aika pallo hukassa vielä, mutta en yritäkään esittää jotain asiantuntijaa. Mun oppimismetodi on melkein kaikessa learning by doing, joten sitä olen soveltanut näissä uusissa ystävissäni instassa ja twiittauksessa. Pyrin sielläkin käsittelemään samoja teemoja kuin täällä blogissa. Eli follow me, jos nämä jutut kiinnostaa.


http://instagram.com/sinikkaka#

Instagramiin ajattelin postailla sneak peekeja blogiin tulevista postauksista. Käykääs siellä kurkkaamassa kuvia tulevasta projektista. Ollaan perheen kanssa lomailtu ja muutenkin ollut aika kiireistä, joten en ole ehtinyt sitä vieläkään loppuun tekemään. Jospa tällä viikolla.


https://twitter.com/SinikkaKA


Ensimmäiset fiilikset näistä some-kanavista on, että twiittailu vaatii kovasti treeniä ja on jotenkin kryptistä. Instagram tuntuu visuaalisesta ihmisestä luontevalta ja mukavalta. Siitä innostuin niinkin paljon, että ajattelin postailla sinne kuvia liittyen blogin aihepiiriin. Kiinnostaisiko kenelläkään seurata instan kautta enemmänkin kuvia pukeutumisesta tyyliin päivän asut? Tänne blogiin tulee aika vähän kuvia lopulta päivitettyä. Ootteko huomanneet, että koitan näillä kysymyksilläni saada teitä edes vähän kommentoimaan? Olis niin kiva kuulla teistä lukijoista enemmän, niin kovasti kun toitotankin tämän blogin merkitystä erityisesti itselle. Facessa moni jo kommentoikin, mutta uskaltauduttehan avaamaan sanaisen arkkunne myös tuolla kommenttikentässä?

Tuunausten parissa seuraavalla kerralla, I promise :)


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, kiitos kannatuksesta ja kannustuksesta :) Mää jo aloitin #päivänasu

   Poista
 2. Ihana olet. Jatka ihmeessä silllä laajuudella kuin sopivaksi tuntuu. Tämä bloggailu koukuttaa, mutta myös antaa paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Oot ollu koko mun lyhyen bloginatkan aivan huipputsemppaaja <3

   Poista