sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vaatevallankumous: valkoinen vekkihame

Arvatkaa mikä on kaikkein parasta palautetta blogin pitäjälle? Itselleni se on ehdottomasti lukijoiden kommentit siitä, miten tämän blogin seuraamisen myötä on alkanut miettimään uudella tavalla omaa vaatekaappiaan eli on tapahtunut muutos! Ihan vasta yksi ystävä kertoi innostuneensa säilömään miehensä vanhoja paitoja, koska niissä on potentiaalia lapsen uusiksi vaatteiksi. Vau! Ja toinen kertoi suunnittelevansa äitiyspaitojen muokkaamista raskauden jälkeen sopivammiksi. Jes :) Tuntuu kivalta kuulla, ettei tämä homma ole turhaa.

Toivottavasti onnistun tässä postauksessa osoittamaan sen, että sama hame voi taipua ihan tuhannen moneen asuun ja joku saisi inspiraation alkaa stailailemaan omia vaatteitaan uudelleen. Esittelyssä siis valkoinen vekkihame.

Tämä polvipituinen jokapaikanhöylä on ex tempore hankinta ehkä vuodelta 2004 Tanskasta. Silloin ei tainnut Suomessa olla edes Mango-ketjua, koska sieltä juuri tämän hameen lyhyellä shoppailukierroksella työmatkalla ollessani hankin. Ikinä en olisi uskonut miten loistava vaate tuli ostettua. Olen pitänyt tätä arjessa ja juhlassa lähes koko 10 vuotta. Muuten siitä ei käyttöä edes paljon huomaa, mutta valkoinen väri on vaan armoton. Muutama pinttynyt tahra siinä on, mutta niistä huolimatta vedän sen päälle aina uudelleen. Miksi? Koska en ole löytänyt korvaavaa hametta etsinnöistä huolimatta. Tässä siis muutama stailaus hameen kanssa.

Tänään päällä seurakunnassa:Koko asu on aluspaitaa lukuunottamatta aika vanha. Löysä villatakki on Vila ja ostettu joskus 5 vuotta sitten. Kengät on vielä vanhemmat merkkiä Strange.

Toisena vähän rennompi lookki. Sininen paita on kohtuu uusi löytö ja jännittävä sävy. Ei ihan tyypillinen mun vaatekaapissa, mutta alan lämpenemään sillekin. Huivi ja paita on molemmat muuten Prismasta, että kyllä sitä maitokaupastakin joskus voi ihan stylejä juttuja löytyä, jos on avoin mieli.Tässä vielä nämä aiempien postausten lookit muistutuksena siitä, että klassikko taipuu moneksi.Muistattehan tykätä Vaatevallankumouksesta Facebookissa. Tässä vielä lyhyt kuvaus siitä miten sinä voisit osallistua vaatevallankumoukseen 24.4.

"1) Pue jokin vaate päällesi NURINPÄIN, ota itsestäsi kuva ja jaa se Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa jne. Kerro kaikille, jotka ihmettelevät nurinpäin päälläsi olevaa vaatetta, että osallistut Vaatevallankumoukseen. Liitä kuvapostaukseesi hashtagit #vaatevallankumous ja #insideout. Jälkimmäisellä myös kaikki kampanjoijat ulkomailla löytävät kuvasi ja tietävät, että olet mukana. 

2) TAI pukeudu johonkin luottovaatteeseesi, ota itsestäsi kuva ja kerro vaatteesi tarina tai se, mitä arvostat vaatteissa. #vaatevallankumous

3) Selvitä, kuka vaatteesi tekee. Mistä tulevat esimerkiksi suosikkimerkkisi vaatteet?

4) Järjestä kavereillesi vaatteidenvaihtobileet. (Ja kerro siitä meille, niin lisäämme tapahtuman kalenteriimme.)

5) Tai keksi jotain ihan muuta. Jotain sellaista, mikä saa entistä useammat ihmiset kysymään, kuka heidän vaatteensa tekee."

Seuraavalla kerralla taas vanhasta uutta. Oon ihan innoissani tästä proggiksesta, koska ompelussa on nyt maxihame. Pakko mun on jotain ultratrendikästäkin välillä tehdä, ettei mee liian klassiseksi. Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti