keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Vaatevallankumous: kestosuosikki nro 2 pilkullinen ohut paita

Vaatevallankumouksen kunniaksi seuraava vaatekaapissani pitkään majaillut kaunotar, pilkullinen minihihainen toppi.Tämä Zarasta joskus 2004 hankittu paita on ollut mun päällä vähän on-off. Joskus tulee kausia, jolloin pidän tätä paljon ja joskus se jää odottamaan parempaa aikaa. Mutta poikkeuksetta se aina löytää uudelleen mun asukokonaisuuksiin, koska rakastan pallokuosia ja sinistä väriä. Mun paidassa ainakin lukee "made in Portugal", mutta mene ja tiedä onko siihen uskominen. Ehkä ne silloin tehtiin vielä Euroopassa.

Kauluksen kiva yksityiskohta:Tämän ihanan paidan voi helposti stailata juhlaan ja arkeen. Pidän sitä ehkä eniten vaalean hameen tai - shortsien seurassa. Kuvissa siis hieman arkisempaan lookkiin yhdistettynä. Myös valkoinen hame sopii tälle pariksi ihanasti ja sitten niitä helmiä runsaasti. Puseron kauluksen takia helmet toimii parhaiten rannekoruna. Kaulus itsessään on kaunis, joten minusta se ei tarvi mitään ylimääräistä. 


Kuvan hame on myös muutaman vuoden vanha. se oli alunperin tarkoitettu tulppaanimalliseksi ja korkeavyötäröiseksi. Omalle mallille sellainen ei kuitenkaan sopinut ja melkein hylkäsin koko hameen. Onneksi päädyin kuitenkin kokeilemaan sitä uudestaan ja vedin sen reilusti alemmas vyötäröltä. Ja kuinka ollakaan, hame onkin ihana ja kuin tehty mulle. Älkää siis luovuttako, jos joku vaate ei heti näytäkkään hyvältä. Kokeilkaa pukea sitä eri tavoin ja pienillä muutoksilla saattaakin löytyä omalle kropalle hyvät mittasuhteet.

Mietin muuten, että toimiskohan tämä toppi maxihameen kaverina myös? Mitä luulette? Ehkä testaan sitä tulevana kesänä. Maxihametta mulla ei tosin vielä ole, mutta haaveilen sellaisesta liehuvahelmaisesta, ihanasti laskeutuvasta ja unelmankevyestä. Ehkä sellaisen voisi tehdä vaikka vanhasta voile verhokankaasta? Jotain tällaista siis haaveissa. Tämäpä saattais olla joku mun kesän projekteista :)

Ensi kerralla ehkä taas jotain pikku projektia. 

2 kommenttia:

  1. Mä oon monta kertaa ihastellut tuota paitaa sun päällä kans, viimeksi viikonloppuna. Hauska kuulla sen tarina! :) Jenni

    VastaaPoista
  2. No kiitos Jenni:) Jännää itsekin kirjoittaa ja muistella näiden vaatteiden alkuperää ja tarinoita. Herää halu hoitaa niitä hyvin ja pitää vielä pitkään <3

    VastaaPoista