perjantai 28. maaliskuuta 2014

Löytö siskon vaatekaapista ja laatukirppikseltä

On hyödyllistä juuri tänä vuonna omistaa sisko, jolla on loistava maku ja paljon vaatteita. Niin ja tietysti antelias mieli :) Käydessäni isosiskoa moikkaamassa kuukauden päivät sitten rikastuin monella vaatekappaleella, joista yhden tässä postauksessa esittelen. Lisäksi kävin tänään Oulun ihanimmin sisustetussa Second hand-kaupassa SecondTop Boutiquessa , josta en onnistunut tyhjin käsin poistumaan.

Ekassa kuvassa paita on tuomisia siskolta ja edellisen postauksen vekkihame. Olin innoissani tästä paidasta, koska oon jo hetken kaipaillut jotain pitsistä vaatekaappiini. Tämä paita on muutenkin täydellinen, koska se sopii housujen ja tosi monen hameen kanssa. Pistin jalkaan myös trendejä uhaten bootsit. Minusta ne näyttää hyvältä, joten aion niitä pitää, vaikka kuuluis olla nilkkurit.


Ja keväällä lämpimällä säällä tämän asun päälle voisi laittaa vaikka mustan bleiserin ja kaulaan mustan huivin kas näin.Itse en olisi varmaan valinnut tämän väristä puseroa, jos olisin itse kaupasta ostanut. Onneksi sisko oli tehnyt hyvän valinnan puolestani, koska huomaan tykkääväni paidasta enemmän joka käyttökerran jälkeen. Sain myös siskolta paidan lisäksi pari mekkoa, joista lisää jossain toisessa tekstissä. Kiitos siis Marja<3

Toinen löytö on mainitsemastani SecondTop Boutiquesta eli mustat nahkanilkkurit:


Nämä nilkkurit ovat merkkiä Aaltonen ja ilokseni myös Made in Finland. Ihan tuoreet nämä kengät ei ole, mutta juuri tarkoitukseen sopivat. Olen haaveillut tällaisista korollisista mustista nilkkureista jo hetken aikaa. Tänään stailasin ne hieman itsellekin yllättävällä tavalla pitkän raitamekon ja mustan villatakin kanssa.


Mitäs tykkäätte? Minusta tämä toimii kivasti. Olen usein harmitellut sitä miten kesäinen tuo mekko on ja siksi sen käyttöaika on niin lyhyt. Tämän kokeilun myötä tajusin, että se onkin vain asusteista kiinni. Nämä uudet yhdistelmät omasta vaatekaapista melkein pelastaa mun päivän. Mulle niistä tulee vielä parempi fiilis kuin uuden hankkimisesta.

Seuraavalla kerralla kerron teille enemmän tässä ja edellisessä blogitekstissä vilahtaneesta valkoisesta vekkihameesta. Tämä ihanuus on kulkenut matkassa jo yli kymmenen vuotta eli vaatevallankumouksen parissa taas seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti