lauantai 15. maaliskuuta 2014

Vaatevallankumous: luottofarkut, seuraavan tuunauksen sneak peak ja pieni pohde

Olen ilokseni löytänyt yhdet farkut viimeisen n. 10 vuoden aikana, joista en luovu. Kaikki muut on olleet enemmän tai vähemmän huonoja ostoksia sillä rintamalla. Mikä siinä onkin, että hyviä farkkuja on niin armottoman hankala löytää? Ehkä seuraavat ostankin valveutuneesti ihan oikeasta farkkukaupasta ihan oikealta farkkumyyjältä. Katotaan osuisko sitten paremmin kohdilleen.
Nämä joskus 2006 hankkimani byysat nyt siis esittelyssä, vaatevallankumouksen hengessä. Farkut on mallia kohtalaisen kapea, mutta ei slim fit nykystandardin mukaan. Lahkeet on aavistuksen liian leveät ollakseen juuri nyt ultratrendikkäät. Ehkä juuri siksi tykkäänkin niistä. Ne on myös kestäneet monet painon vaihtelut raskauksien myötä ja antautuvat jonkin verran, kun niissä on vähän elastaania. Jotenkin ne on muutenkin vaan parantuneet ajan ja kulumisen myötä. Merkkikin on Only eli mitkään superlaadukkaat niiden ei pitäis olla, mutta joskus voi yllättyä positiivisesti näinkin päin.


Tässä siis pari vaihtoehtoa pukea nämä farkut. Aika perussettiä valkoisen ison t-paidan, mustan jakun ja raitahuivin kanssa. Kenkiä ja asusteita vaihtamalla olisi saanut aikaan suurempiakin muutoksia, mutta tässä arjen tuoksinassa tähän pystyin venymään.
 Mitäs muuten tykkäätte huivista? Se on mun uusimman projektin lopputulos. Inspiraatio tuli vuosia sitten näkemästäni Tommy Hilfigerin mainoskuvasta, jossa oli hyvin saman henkinen huivi. Nyt voitte arvailla seuraavaan postaukseen saakka mikä se on ollut ennenkuin päätyi kaulaan.


Vaatevallankumouksen ja tämän blogin myötä on tullut mietittyä aika paljon omaan tyyliin ja pukeutumiseen liittyviä asioita. Juuri mietin tuossa Elloksen jotain kevätlärpäkettä plaratessa, että onpa rumia vaatteita. No ei ihan kaikki tietenkään, mutta yleisilme ei ollut yhtään minun makuun. Olenko löytämässä tyyliäni vai tulossa liian vanhaksi innostumaan jokaisesta muodin kummallisesta virtauksesta? Oli miten oli, olen asioiden nykytilaan enemmän kuin tyytyväinen. Voin nyt poimia uusimmista trendeistä vain tasan ne, jotka tuntuvat omilta. Ja niitäkään ei enää tarvi käydä ostamassa ketjuliikkeestä vaan kaiken voi hoitaa ompelukoneen, kirpputorien ja mielikuvituksen avulla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti