lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pienen tytön villatakki jämälangoista

Aina välillä innostun myös neulomaan vähän isompiakin töitä. Tässä esimerkki yhdestä sellaisesta, joka on toteutettu blogin henkeen sopivasti jämälangoista. Anopilla on tosin niin valtavat varastot, että sieltä kyllä on vara valita jämistäkin juuri toisiinsa sopivat sävyt. Vain yksi langoista on itseasiassa omasta lankakasasta.


Neule on siis 7-vuotiaalle tytölle ja ohje taisi olla jossain Modassa, tosin ilman rusettia. Neule on toteutettu kaarrokkeena ja mielestäni se tällaisessa jämälankaproggiksessa toimii oikein hyvin. Itse mallikin oli nimenomaan jämälangoille suunniteltu. Ja siitä se idea itselläkin lähti.

Mitäs sanotte lopputuloksesta? Itse olin aika yllättynyt miten hyvä siitä lopulta tulikin, rusettia myöten. Aika paljon kyllä ratkaisee tuo värien valinta. Rytmitin raidat tarkoituksella hieman epämääräisesti, koska en tiennyt miten pitkälle mitäkin lankaa riittäisi. Mutta minusta sekään ei häiritse lopputulosta. Tänään toimitin lahjan uudelle omistajalleen, kummitytölleni ja ilmeisen tyytyväiselle vaikutti myös neiti uuteen neuletakkiin. Eli loppu hyvin kaikki hyvin tämän projektin osalta.

Seuraava projekti onkin sitten vanha raitainen tunika, josta koitan saada aikaan löysähkön raitapaidan tähän tyyliin.

2 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköinen villatakki! Ihanan pirteä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos:) Täytyy myöntää, että onnistui yli odotusten. Mulla on yleensä jämälankaprojekteista ollut sellainen kuva, että niistä tulee aina semmosia sinnepäin köpöstyksiä. Mutta onneksi olin väärässä.

      Poista